YILDIZ YAĞMURU 2

Yıldız Yağmuru 2
 
Yıldızı ekrandan düşürmeden renkli yıldızları yakala. Yıldız Yağmuru 2 oyunu.
Yıldız Yağmuru 2 Oyna
 

Yıldız Yağmuru 2 Oyunu

Yıldızı ekrandan düşürmeden renkli yıldızları yakala. Yıldız Yağmuru 2 oyunu.

Yıldız Yağmuru 2 Nasıl Oynanır:

Klavye yada fare ile hareket ederek yıldızı hareket ettir. Renkli yıldızları yakala, onlar sana güç verir. Siyah yıldıza dokunma.
Yıldız Yağmuru 2 Kategorileri: Beceri Oyunları, Çocuk Oyunları, Macera Oyunları
Puanı: 2.50 / 69 kişi oy verdi


Benzer Oyunlar
  • Maceracı Yıldız
     
    Yıldızını gökkuşağı içinde tutmaya çalış. Diğer yıldızları toplayarak bonus puan al, en uzağa gitmeye çalış. Maceracı Yıldız oyunu.
    Maceracı Yıldız
  • Parlak Yıldız
     
    Geometrik şekillerin ucundaki noktaya dokun, etrafındaki yıldızları topla, bir sonraki seviyeye geç. Parlak Yıldız oyunu.
    Parlak Yıldız
  • Mario Ve Yıldız
     
    Mario ile paraları topladıktan sonra engelleri kaldırıp yıldıza ulaşarak bölüm geçiyoruz.
    Mario Ve Yıldız
  • Yıldız Savaşları
     
    Strateji oyunu. Kullanabildiğin savaş uçaklarını uzay mekiğinin etrafına düşmanın sana ulaşamayacağı şekilde yerleştir. Düşman saldırıya geçtiğinde ateş et, gemini koru. Yıldız Savaşları oyunu.
    Yıldız Savaşları
  • Yıldız Perisi
     
    Yıldızların arasında onlardan ilham alarak yaşayan güzel perimizi en şık kıyafetler ile giydirip aksesuarlarla süsleyiniz.
    Yıldız Perisi
  • Yıldız Gemisi Ranger
     
    Düşman gemileri büyük bir hızla üzerine doğru gelecek. Hızlı ve doğru noktalara ateş etmelisin. Yıldız Gemisi Ranger oyunu.
    Yıldız Gemisi Ranger
  • Yangını Söndür
     
    İtfaiye aracımıza depodan suyu doldurup hızla yangın bölgesine gidip yangını söndürmeliyiz. Suyu kullanmak için Mouse (fare) kullanabilirsin.
    Yangını Söndür
  • Büyük Köpekbalığı
     
    Köpekbalığının kontrolü sende, yön tuşları ile köpekbalığını kontrol edip önüne çıkanları ısır ve oyunu tamamla.
    Büyük Köpekbalığı
  • Zombi Savaşçısı
     
    Hastane içindeki insanları yok et.
    Zombi Savaşçısı
  • Bitkiler ve Zombiler
     
    Zombiler evinizi işgal edip beyninizi yemek istiyor. Zombilerden kurtulmak için bitki cephaneliğinize güvenmelisiniz. Kavun, kayısı ve kiraz bombaları ile zombileri durdur.
    Bitkiler ve Zombiler