TERSYÜZ

Tersyüz
 
Shift tuşuna basın ve bir anda herşey tersyüz olsun Tersyüz oyunu.
Tersyüz Oyna
 

Tersyüz Oyunu

Shift tuşuna basın ve bir anda herşey tersyüz olsun Tersyüz oyunu.

Tersyüz Nasıl Oynanır:

Bir sonraki bölüme geçmek için kapıya ulaşman lazım. Eğer kapıya normal yollarla ulaşamıyorsan Shift tuşuna bas ve bir anda herşeyi tersyüz et.
Puanı: 2.18 / 79 kişi oy verdi


Benzer Oyunlar
  • Yangını Söndür
     
    İtfaiye aracımıza depodan suyu doldurup hızla yangın bölgesine gidip yangını söndürmeliyiz. Suyu kullanmak için Mouse (fare) kullanabilirsin.
    Yangını Söndür
  • Büyük Köpekbalığı
     
    Köpekbalığının kontrolü sende, yön tuşları ile köpekbalığını kontrol edip önüne çıkanları ısır ve oyunu tamamla.
    Büyük Köpekbalığı
  • Zombi Savaşçısı
     
    Hastane içindeki insanları yok et.
    Zombi Savaşçısı
  • Bitkiler ve Zombiler
     
    Zombiler evinizi işgal edip beyninizi yemek istiyor. Zombilerden kurtulmak için bitki cephaneliğinize güvenmelisiniz. Kavun, kayısı ve kiraz bombaları ile zombileri durdur.
    Bitkiler ve Zombiler
  • Maksimum Güç
     
    Greenos ordusunu öldürme görevinde Zaro ve Joey'e katıl. -Çünkü onlar prenses Jessica'yı kaçırdılar, yani Zaro'nun kız arkadaşını. 8 ana robot var ve bunların her biri özel yeteneklere sahip. Düşmanlarını yok et ve prensesi kurtar.
    Maksimum Güç
  • Sokak Dövüşçüsü
     
    Seçtiğiniz dövüşçü ile karşınıza çıkan rakipleri birer birer yok edin.
    Sokak Dövüşçüsü
  • Zırhlı Kamyonu Koru
     
    Zırhlı para kamyonunu saldırganlardan koruyarak hedefine sağ salim ulaşmasına yardım edin.
    Zırhlı Kamyonu Koru
  • Ateş Çocuk Ve Su Kız 3
     
    Ateş çocuk ve su kız oyununun yeni versiyonu. Kahramanlarımız bu kez buz tapınağında. Tapınakta ateş ve su kuyuları bulunuyor, ateş çocukla su kuyularından, su kızı ateş kuyularından atlatmalısın. İkisinin zıttı olan kuyulara düşürürsen oyun biter.
    Ateş Çocuk Ve Su Kız 3
  • Ateş Çocuk Ve Su Kız Işık Tapınağı
     
    Ateş çocuk ve su kız bu kez ışık tapınağında kapan kısılırlar. Tapınakta ateş ve su kuyuları bulunuyor, ateş çocukla su kuyularından, su kızı ateş kuyularından atlatmalısın. İkisinin zıttı olan kuyulara düşürürsen oyun biter.
    Ateş Çocuk Ve Su Kız Işık Tapınağı
  • Winnie Macerası
     
    Winnie'nin bal kaplarını taşımasına yardım edin. Dikkat edin Winnie bal kabını aldıktan sonra arılar ona saldıracaktır.
    Winnie Macerası