PARLAK YILDIZ

Parlak Yıldız
 
Geometrik şekillerin ucundaki noktaya dokun, etrafındaki yıldızları topla, bir sonraki seviyeye geç. Parlak Yıldız oyunu.
Parlak Yıldız Oyna
 

Parlak Yıldız Oyunu

Geometrik şekillerin ucundaki noktaya dokun, etrafındaki yıldızları topla, bir sonraki seviyeye geç. Parlak Yıldız oyunu.

Parlak Yıldız Nasıl Oynanır:

Fare ile oynanır.
Parlak Yıldız Kategorileri: Beceri Oyunları, Çocuk Oyunları, Macera Oyunları
Puanı: 5.00 / 75 kişi oy verdi


Benzer Oyunlar
  • Maceracı Yıldız
     
    Yıldızını gökkuşağı içinde tutmaya çalış. Diğer yıldızları toplayarak bonus puan al, en uzağa gitmeye çalış. Maceracı Yıldız oyunu.
    Maceracı Yıldız
  • Mario Ve Yıldız
     
    Mario ile paraları topladıktan sonra engelleri kaldırıp yıldıza ulaşarak bölüm geçiyoruz.
    Mario Ve Yıldız
  • Yıldız Yağmuru 2
     
    Yıldızı ekrandan düşürmeden renkli yıldızları yakala. Yıldız Yağmuru 2 oyunu.
    Yıldız Yağmuru 2
  • Yıldız Savaşları
     
    Strateji oyunu. Kullanabildiğin savaş uçaklarını uzay mekiğinin etrafına düşmanın sana ulaşamayacağı şekilde yerleştir. Düşman saldırıya geçtiğinde ateş et, gemini koru. Yıldız Savaşları oyunu.
    Yıldız Savaşları
  • Yıldız Perisi
     
    Yıldızların arasında onlardan ilham alarak yaşayan güzel perimizi en şık kıyafetler ile giydirip aksesuarlarla süsleyiniz.
    Yıldız Perisi
  • Yıldız Gemisi Ranger
     
    Düşman gemileri büyük bir hızla üzerine doğru gelecek. Hızlı ve doğru noktalara ateş etmelisin. Yıldız Gemisi Ranger oyunu.
    Yıldız Gemisi Ranger
  • Yangını Söndür
     
    İtfaiye aracımıza depodan suyu doldurup hızla yangın bölgesine gidip yangını söndürmeliyiz. Suyu kullanmak için Mouse (fare) kullanabilirsin.
    Yangını Söndür
  • Büyük Köpekbalığı
     
    Köpekbalığının kontrolü sende, yön tuşları ile köpekbalığını kontrol edip önüne çıkanları ısır ve oyunu tamamla.
    Büyük Köpekbalığı
  • Zombi Savaşçısı
     
    Hastane içindeki insanları yok et.
    Zombi Savaşçısı
  • Bitkiler ve Zombiler
     
    Zombiler evinizi işgal edip beyninizi yemek istiyor. Zombilerden kurtulmak için bitki cephaneliğinize güvenmelisiniz. Kavun, kayısı ve kiraz bombaları ile zombileri durdur.
    Bitkiler ve Zombiler